Ј а  в  н  а     у  с  т  а  н  о  в  а
О  с  н  о  в  н  а     ш  к  о  л  а
"Д о  с  и  т  е  ј    О  б  р  а  д  о  в  и  ћ"
К о р а  ј

Јавна установа
Основна школа
"Доситеј Обрадовић"
Корај                          

Конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова
на тему "Безбједност дјеце у саобраћају"

Републички педагошки завод Републике Српске у сарадњи са Ауто-мото савезом Републике Српске и Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске, у оквиру Републичког саобраћајно-образовног такмичења "Дјеца у саобраћају 2018." расписује конкурс за избор најбољих ученичких ликовних и литерарних радова на тему "Безбједност дјеце у саобраћају".


На Конкурсу могу учествовати ученици основних школа Републике Српске, узраста од 10 до 12 година, односно ученици четвртог, петог и шестог разреда. Конкурс је наградног карактера, а награде ће бити додијељене ауторима по три најбоља литерарна и ликовна остварења на Републичком саобраћајно-образовном такмичењу "Дјеца у саобраћају 2018.", које ће се одржати 30. и 31. маја 2018. године у Бањи Врућици, код Теслића. Превоз и смјештај награђених ученика и такмичара биће реализован у организацији Ауто-мото савеза Републике Српске.

Ученици на конкурсу учествују са својим радовима појединачно, а на полеђину сваког рада потребно је залијепити пријавни лист који достављамо у прилогу.


Литерарне и ликовне радове слати на адресу: Републички педагошки завод, Милоша Обилића 39, 78 000 Бања Лука, са назнаком  – За конкурс "Безбједност дјеце у саобраћају".


Рок за доставу радова је 30. април 2018. године.Преузето са сајта Републичког педагошког завода РС